Ξεκινήματα…

Μία ανοιχτή συνάντηση για το ευρύ κοινό στο κέντρο Θετικής & Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Έρεισμα – flourishing lives .

Οι ανοιχτές συναντήσεις στο Έρεισμα ξεκίνησαν την περασμένη χρονιά. Πολύς κόσμος ήρθε στο χώρο μας σε μία συνάντηση αυτογνωσίας και γνώσης. Πέρυσι δουλέψαμε με το στρες, την ψυχολογία των οικονομικών, κουβεντιάσαμε για τη θετική ψυχολογία, για το ζευγάρι, για τα προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών, ακόμη και για την γκαρνταρόμπα μας. Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια θέματα από την προηγούμενη χρονιά.

Στο Έρεισμα πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι, αν ενσωματώσουν τα διδάγματα της Συμβουλευτικής και της Θετικής Ψυχολογίας στην καθημερινότητα τους μπορούν να ζουν μία ζωή που να έχει ουσία και νόημα, χαρά, αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε τη ζωή και την καθημερινότητα ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια.

Στο Έρεισμα πιστεύουμε ότι το να είσαι σε συνεχή επαφή με τα συναισθήματα σου και να φροντίζεις να διατηρήσεις την ευεξία της ψυχής σου είναι μία πολύ σημαντική γνώση ζωής.

Ανοίξαμε το χώρο μας στην Κοινότητα και συνεχίζουμε με κέφι και όρεξη!

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στις 21/10 Παρασκευή με θέμα « Τα ξεκινήματα…» ,19.30 - 21.00.

Το φθινόπωρο ανοίγουν τα σχολεία, ξεκινούν τα πανεπιστήμια, το καλοκαίρι ξεμακραίνει και επιστρέφουμε στη δουλειά μας και στη ρουτίνα μας μετά το διάλειμμα των διακοπών. Αυτό σηματοδοτεί για όλους, ένα «άνοιγμα» κι ένα ξεκίνημα. Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί την καθημερινότητα μας καθώς ξεκινάει η χρονιά.

Με ασκήσεις αυτογνωσίας και συζήτηση θα αναστοχαστούμε πάνω σε ερωτήματα όπως:hello-autumn_002

  • Τι μου αρέσει και τι όχι στις καθημερινές μου υποχρεώσεις;
  • Τι μπορώ να βελτιώσω στη ρουτίνα μου;
  • Ποιοι άνθρωποι, ποια μέρη, ποιες συνήθεις με βοηθούν;
  • Τι θέλω να ξεκινήσω φέτος πρακτικά ή συναισθηματικά;

Η συνάντηση είναι ανοιχτή, χωρίς κόστος συμμετοχής με μόνη προϋπόθεση να είστε στην ώρα σας και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας

Παρακαλούμε πολύ επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες να επικοινωνείτε για να κλείσετε τη θέση σας με την Άννυ Μπενέτου στο κινητό 6977716446 ή την Αγγελική Σουρλαντζή στο κινητό 6932576133 μέχρι την Παρασκευή 14/10. Δεν θεωρείται κράτηση θέσης η δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση που δημιουργείται στο facebook.

Συντονίζουν: Άννυ Μπενέτου, Ψυχολόγος Msc, Phd  Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Αγγελική Σουρλαντζή, Ειδική Παιδαγωγός - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ΜΑ,  Msc, cPhd.

Προτεραιότητα γι αυτή τη συνάντηση θα έχουν άτομα που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά.

Σας περιμένουμε με χαρά.

Περισσότερα Νέα